ADD in uw relatie

U heeft een partner met ADD. Misschien ook kinderen, met of zonder AD(H)D.

post-it-broerenzus
Dan is de kans groot dat u behalve de rol van partner en ouder ook de rollen van gezinscoach, agenda- en budgetbeheerder op u heeft genomen. Is er daarnaast sprake van verslavingsgedrag, stemmingswisselingen en angststoornissen bij uw partner of kinderen, dan laat u zich ook nog eens makkelijk in de rol van hulpverlener drukken. Soms raakt u in de war van al die verschillende rollen. Gedraagt u zich naar uw partner als ouder, of naar uw kinderen als partner. En raken de partner- en gezinsrelaties daardoor verstoord.

Bedrijvig als een spin die een web maakt, probeert u al uw taken en verantwoordelijkheden zo goed mogelijk met elkaar te verbinden. Maar veel van uw tijd gaat verloren met het zoeken naar kwijtgeraakte spullen, het blussen van kleine brandjes, het rechtzetten van gemiste afspraken, het in de kiem smoren van conflicten. Alle Dagelijkse Dingen vragen om méér dan gewone inspanning.

Als u dat met uw partner wilt bespreken, komt dat gesprek niet goed op gang. Binnen de kortste keren wordt de toon ruzieachtig, vliegen de verwijten over en weer en eindigt het gesprek met een dichtgeslagen deur. U herkent zich steeds meer in het gezegde ‘op eieren lopen’, om de lieve vrede te bewaren. U voelt zich overbelast en u wilt niets liever dan ook eens aandacht voor úw kant van het verhaal.

ADD in Bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met ADD en hun omgeving. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen voor individuele coaching van uzelf, of deelname aan een TOP groep.

ADD in bedrijf coacht volwassenen met ADD én hun partner

U en uw partner streven naar een gelijkwaardige en liefdevolle relatie. Daar is aandacht voor nodig, maar die is te vaak gericht op andere dingen. Daar is ook geduld voor nodig, maar dat kunt u niet altijd meer opbrengen. En er is vertrouwen voor nodig, maar dat is al meerdere malen geschaad. Uw communicatie loopt vast op ingesleten patronen en belemmerende overtuigingen.
U wilt uw communicatie weer vlot trekken, maar u weet niet hoe.

De professioneel begeleiders van ADD in Bedrijf ondersteunen u graag in uw behoefte om uw onderlinge communicatie te verbeteren.

Hebben we uw belangstelling geprikkeld en wilt u weten op welke manier we iets voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust contact met ons op.