Heb ik ADD?

U vraagt zich af of u ADD of ADHD heeft en u bent op zoek naar informatie. Maar waar moet u beginnen?

post-it-buitenkant
U heeft op internet al van alles opgezocht en misschien een boek over AD(H)D in handen gekregen. En al lezende denkt u: ‘Dit gaat over mij.’ Ook kan het zijn dat iemand in uw omgeving u heeft geattendeerd op het bestaan van AD(H)D. Of heeft uw partner, een familielid of uw werkgever er voorzichtig op aangedrongen om u door te laten verwijzen voor een diagnostisch onderzoek.
Mogelijk heeft een zelf- diagnosetest op internet u op het spoor gezet om u verder te laten onderzoeken.

Wat er ook van toepassing is, u verkeert in een fase van onzekerheid, twijfel, weerstand wellicht en u wilt nu wel graag weten waar u aan toe bent. Het is in ieder geval niet voor niets dat u terecht komt op de website van ADD in bedrijf. Want ook al zijn wij geen begin- en ook geen eindpunt, we kunnen wel een schakel van betekenis worden in uw zoektocht.
Tijdens een oriënterend gesprek verkennen we uw vraag, daarbij rekening houdend met de context waarin die vraag zich voordoet: werk, relatie, gezin.
Op grond van onze bevindingen bespreken we met elkaar waar uw prioriteit ligt:
post-it-psychiatrischestoornissen

  • U wilt zich verder laten onderzoeken en een plan van aanpak maken.
  • U wilt uw twijfels uit de weg ruimen om de stap naar een psychiatrisch onderzoek te zetten.
  • U heeft geen behoefte aan verder onderzoek, maar u wilt wel op een aantal punten werken aan verbetering van uw situatie.

ADD in bedrijf is gespecialiseerd in de begeleiding van volwassenen met ADD en hun omgeving. We stellen geen diagnoses, maar we kunnen u wel op weg helpen.
Hebben we uw belangstelling geprikkeld en wilt u weten op welke manier we iets voor u kunnen betekenen?
Neemt u gerust contact met ons op.