Diagnose ADD vastgesteld

U heeft ADD en dit is ook door een psychiater vastgesteld.

post-it-buitenkant
Dan is de kans groot, dat u in een behandeltraject terecht bent gekomen van therapie, psycho- educatie, medicatie, coaching, individueel of in groepsverband. Wellicht heeft u nog contact met uw behandelaar(s) en/of groepsgenoten. Of zijn deze juist alweer een hele poos uit beeld en zoekt u nu uw eigen weg.

En toch blijft er iets knagen. Te vaak hebt u het gevoel ‘op eieren’ te lopen. Voelt u zich schuldig tegenover uw omgeving, omdat u niet voldoet. Hoort u weer: ‘Je luistert nooit, je praat teveel, je neemt nooit eens initiatief, je maakt overal een bende van, je maakt nooit iets af’. Maar u wilt niet constant bloot staan aan kritiek, u wilt niet steeds gezien worden als iemand met een stoornis, u wilt niet alsmaar als een klein kind op de vingers worden getikt. U wilt serieus worden genomen en op een positieve manier worden benaderd! U vraagt zich af: wie moet er nu veranderen, ik of de ander?

ADD in bedrijf

post-it-heeft-ADDMet ADD in bedrijf gaat Wimke uit van een ‘en…en’ benadering, niet van ‘of..of’. Bovendien gelooft zij niet zo in de veranderbereidheid van de mens. het is niet zo maar een kwestie van de knop omdraaien. Maar wél ziet zij  de behoefte aan verbetering. Daarvoor is het soms nodig om ANDERS te kijken. Naar uzelf en naar uw omgeving.

Oplossingen liggen vaak daar waar je ze niet verwacht. Daarom benadert ADD in bedrijf problemen altijd in de context van waar die zich voordoen, op het werk, in de relatie, in het gezin. Daarom bundelt zij graag de krachten: twee weten meer dan één. Daarom gaat zij ervan uit, dat uw manier van kijken ook van waarde is voor uw omgeving.
Heeft zij uw belangstelling geprikkeld en wilt u weten op welke manier zij iets voor u kan betekenen?
Neemt u gerust contact op via het contactformulier of via de telefoon.